Nakon dugogodišnjeg rada Predškolske ustanove “Pametnica”, želimo da vam se zahvalimo na ukazanom poverenju koje nam pružate sve ove godine i podršci da krenemo korak dalje.

 

Ponosno vam predstavljamo

Osnovnu školu “Mina Karadžić”

Smeštena u samom centru grada, a izolovana od glavnih saobraćajnica i okružena zelenilom nalazi se OŠ „Mina Karadžić“.

Spoljašnji prijatan ambijent prati i veoma opremljen i moderan prostor. Učenicima na raspolaganju stoje digitalne učionice, muzički i računarski kabinet, velika sportska sala, školska biblioteka, slikarski atelje, svečana sala, kao i prostorije za odmor i druženje.

Uz kvalitetne uslove za rad i stručan tim nastavnika i saradnika, učenici stiču funkcionalna znanja i veštine. Pomoću digitalnih alata i savremene metodologije po kojoj se izdvajamo, nastavnici rukovode procesom učenja u malim grupama, pomažu bolji umni razvoj deteta, svakodnevno koriste engleski jezik, pritom ne zanemarujući i fizički razvoj svakodnevnim sportskim aktivnostima.

Školski program OŠ “Mina Karadžić“ zasniva se na brižljivo planiranim, kreativno osmišljenim, strpljivo i sa ljubavlju realizovanim sadržajima i sveukupnim aktivnostima i životom.

Ideja OŠ „Mina Karadžić“ je da stvori bezbedno i motivišuće okruženje koje će omogućiti učenicima da ostvare svoj pun potencijal i optimalnom brzinom postanu usmereni ka budućnosti.

OŠ „Mina Karadžić“ – škola, ali stvarno!​

​Kontakt informacije

Adresa: Ljutice Bogdana 46,
11 000 Beograd, Srbija

Mobilni: + 381 62 806 22 78